PASSEIG MARÏTIM DE LA BARCELONETA


Barcelona, ES

1998-2000 / 1.9 haCA


Espinàs i Tarrasó SCP

Jordi Henrich

Jaume Artigues

Miquel Roig


- Premi FAD 1996

- Selecció V Biennal de Joves

  Arquitectes 1996


- Menció Premi Archítécti 96

- Premi a la IV Biennal d’ Arquitectura

  Espanyola 1996


- Menció Premi Construmat 1997


- Finalista del 1er. Premi Europeu de

  Paisatge Rosa Barba 2000


La segona fase del Passeig Marítim de la Barceloneta es desenvolupa al llarg del barri, fins a la Marina Olímpica

i substituir l’existent, estructura de suport inclosa. La nova estructura allotja a la part inferior serveis esportius i de restauració. S’estableixen nous accessos entre el nivell superior del passeig i la platja.
ES
La primera y segunda fases del Paseo Marítimo de la Barceloneta corresponden a configuraciones distintas: la primera se extiende al nivel del barrio, en continuidad con éste. La segunda se desarrolla a 3,5m del nivel natural, sobre una estructura-balcón que une el barrio

a la nueva Marina Olímpica.
EN
The 1st and 2nd phases of this project have different configurations: the first one belongs to the neighbourhood and runs in continuity with it. The second one is developed above 3,5m above the natural level on a balcony-structure which links the area to the new Olympic Port.
EN
La deuxième phase de la Promenade Maritime de la Barceloneta se développe entre la promenade située entre le noyau historique du quartier et la mer, et le nouveau Port Olympique. Cette promenade longiligne s’installe au-dessus d’une structure existante habritant des services de restauration. L’aménagement propose de nouvelles liaisons entre le niveau de la promenade haute et le niveau de la plage. A ce niveau, la promenade basse de la première phase est prolongée par deux plate-formes, une de pierre et une de bois, longeant la plage.