PREMIS I RECONEIXEMENTS


Banc RAI

_2018DELTA DE PLATA ADI-FAD.

Passeig Marítim de Badalona

_2013 FINALISTA PREMIS FAD

Camí de la Bunyola

_2012 SELECCIÓ PREMIS FAD

Plaça Pompeu Gener

_2012 SELECCIÓ PREMIS FAD

Front Marítim de Badalona

_2006 PREMI CIUTAT DE BADALONA

Parque del Cerro de San Roque

_2002 BIENAL COA ALMERIA

Moll de Barcelona

_2001 SELECCIÓ PREMIS FAD

Rambla de Sant Andreu

_2000 PREMI DÈCADA

Ronda del Mig-Rambla Brasil

_1999 FINALISTA V BIENAL ARQUITECTURA ESPAÑOLA

_1999 MENCIO PREMI CONSTRUMAT

_1998 MENCIO PREMI CIUTAT DE BARCELONA

_1998 SELECCIÓ FAD

_2006 PREMI IGNASI DE LECEA

_2007 PREMI DÈCADA

Lluminàries Serie Z

_1997 SELECCIÓ ADI-FAD

Passeig Marítim de la Barceloneta

_1996 PREMI FAD

_1996 SELECCIÓ V BIENAL DE JOVENES ARQUITECTOS

_1996 MENCIÓPREMI ARCHITECTI

_1996 PREMI IV BIENAL DE ARQUITECTURA ESPAÑOLA

_1997 MENCION PREMIO CONSTRUMAT

_2000 FINALISTA PREMIO EUROPEO ROSA BARBA

Passeig Joan de Borbó, Pla de Palau i Pla de Correus

_1993 MENCIÓ ESPECIAL PREMI FAD

_FINALISTA III BIENAL DE ARQUITECTURA ESPAÑOLA

Banc NU

_1991 SELECCIÓN ADI-FAD

Plaça del General Moragas

_1987 FINALISTA PREMI FAD

L'ESTUDI DESENVOLUPA ELS SEU TREBALLS AMB LA COL·LABORACIÓ DELS ARQUITECTES:


Marta Bosch Casas

ETSAB 1985

Juan Sebastián Longhini

ETSAB 2009

Jorge Santos Eguren

ETSAB 2019

Joaquim Tarrasó Climent

ETSAB 2001
ESPINÀS I TARRASÓ. El 1991, julià espinàs i olga tarrasó s’associen per a crear l’estudi de paisatge, disseny i arquitectura, espinàs i tarrasó (eit), on desenvolupar projectes que abasten des del disseny gràfic i industrial a la gran escala urbana.


En aquests anys de treball eit ha tingut l’oportunitat de treballar en una amplia gama de projectes d’espai públic , tant de nova creació com de reconversió i canvi d’us ( portuaris,industrials, fronts marítims, arranjaments sobre lloses de cobertura de vies fèrries o vies ràpides, carrers, places urbanes i parcs...)


Des de l’any 2000, eit ha liderat o partitcipat en equips pluridisciplinars, adquirint una gran experiència en projectes de transformació urbana de gran escala com el pla de reconversió del vell port de tànger (marroc), l’esquema director d’urbanització de la zac des docks de saint-ouen, zac coeur de ville a bezons (frança)... I projectes fruit de processos participatius com la transformació de les rambles (barcelona), i els entorns del mercat central (valència)...
Eit desenvolupa des de barcelona els seus projectes per espanya, frança, marroc, suècia, bèlgica i, darrerament, aràbia saudita.


En el camp del disseny industrial, eit ha dissenyat diversos elements de mobiliari urbà, enllumenat, i paviments drenants, responent a les necessitats concretes dels projectes, i que en col·laboració amb firmes productores han estat portats a catàleg.


l’objectiu principal d’espinàs i tarrasó és l’adequació de la proposició arquitectònica i paisatgística amb el territori en el qual s’insereix, recolzant-se en el coneixement i ressenyant el conjunt dels usos i elements preexistents. Entesos com a estratègies de consolidació de la condició de comunitat dels espais d’us públic de la ciutat, en aquest moment, hivern de 2024, l’estudi treballa, entre d’altres, sobre dos grans projectes a barcelona: el projecte de remodelació de les rambles, eix històric de la ciutat i suport d’activitat a totes les escales, i l’ordenació dels espais públics de l’entorn de l’estadi del futbol club Barcelona.


Olga Tarrasó Climent. Arquitecta Superior ETSAB 1982, Màster en Arquitectura del Paisatge UPC ETSAB 1985.


_Membre operatiu de l’Agència de Projectes Urbans de l’Ajuntament de Barcelona de 1981 a 2000, experiència en grans projectes estructurals: Port Vell de Barcelona, Molles de la Barceloneta, World Trade Center, SantBertrà. Passeig Marítim de la Barceloneta (Premi FAD 1996), Enjardinament de la Llosa de la Ronda del Mig de Barcelona.
_Codirectora de l’Oficina Diagonal del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona per al projecte de transformació de l’Avinguda Diagonal de Barcelona i la integració del tramvia.
_Presidenta del Jurat Internacional del Premi Europeu de l’Espai Públic 2018.
_Presidenta del Jurat del Premi d’Arquitectura i Espai Públic «Ciutat de Barcelona» 2016-2017.
_Professora del Taller de Projectes de Paisatge en la ETSA de la Universitat de Navarra (1999-2002), del Taller de Projectes de Paisatge del Màster d’Arquitectura del Paisatge, UPC (1997-2001), de Projectes d’Arquitectura en la ETSAB, (2000- 2001) i de Projectes de Màster a l’Escola de Paisatge de la UPC (1997-1998).

Julià Espinàs Casas. Dissenyador d’Interiors per l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona en 1973, Dissenyador Gràfic per l’Escola EINA en 1979.


_Experiència professional DESENVOLUPADA en els camps de l’arquitectura, l’urbanisme i la museografia.
_Responsable del disseny gràfic de la Revista d’Arquitectura A30 i de les Publicacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
_Responsable de la coordinació de la imatge corporativa i senyalística del CCCB Barcelona.
_Responsable, juntament amb O.Tarrasó, de la comunicació gràfica i el disseny de les instal·lacions efímeres del Congrés de la Unió Internacional d’Arquitectes UIA Barcelona’96..

DES DE LA SEVA FUNDACIÓ HAN COL·LABORAT AMB L'ESTUDI ELS ARQUITECTES:


BET ALABERN  /  ITZIAR CARRERA  /  MASSIMO CIONINI /  XAVIER CODINACH /  ALBERT DIAZ / IÑIGO ESPARZA / JOSEP FERNÀNDEZ / NORBERT FREITAG /  EVA GARCIA / NÚRIA GARCIA / MARTIN ISLER / MANUEL JULIÀ / ANNA MALAGUTI / JULIANA MARIDANI / IVAN MARTÍNEZ / KEVIN MATAR / LLORENÇ MESTRE / AINA MONSERRAT /JARRAD MORGAN / OSCAR MORTE / JOAQUIM MÙLA / PABLO MUÑOZ/ JORDI PALÀ / CLAIRE PALLUEL / MARIA PAUNER / TÀNIT PONS / EVA PRATS / CRISTINA PUGA / IGNASI QUEROL / TONI RIBA / CLARA SACKMAN  / CRISTINA SÁNCHEZ / ARNAU SATRE / SERGIO VENDRELL / ANA VIDAL / JOAN VIÑAS / ANA ZUBELZU.