PREMIS I RECONEIXEMENTS


Banc RAI

_2018DELTA DE PLATA ADI-FAD.

Passeig Marítim de Badalona

_2013 FINALISTA PREMIS FAD

Camí de la Bunyola

_2012 SELECCIÓ PREMIS FAD

Plaça Pompeu Gener

_2012 SELECCIÓ PREMIS FAD

Front Marítim de Badalona

_2006 PREMI CIUTAT DE BADALONA

Parque del Cerro de San Roque

_2002 BIENAL COA ALMERIA

Moll de Barcelona

_2001 SELECCIÓ PREMIS FAD

Rambla de Sant Andreu

_2000 PREMI DÈCADA

Ronda del Mig-Rambla Brasil

_1999 FINALISTA V BIENAL ARQUITECTURA ESPAÑOLA

_1999 MENCIO PREMI CONSTRUMAT

_1998 MENCIO PREMI CIUTAT DE BARCELONA

_1998 SELECCIÓ FAD

_2006 PREMI IGNASI DE LECEA

_2007 PREMI DÈCADA

Lluminàries Serie Z

_1997 SELECCIÓ ADI-FAD

Passeig Marítim de la Barceloneta

_1996 PREMI FAD

_1996 SELECCIÓ V BIENAL DE JOVENES ARQUITECTOS

_1996 MENCIÓPREMI ARCHITECTI

_1996 PREMI IV BIENAL DE ARQUITECTURA ESPAÑOLA

_1997 MENCION PREMIO CONSTRUMAT

_2000 FINALISTA PREMIO EUROPEO ROSA BARBA

Passeig Joan de Borbó, Pla de Palau i Pla de Correus

_1993 MENCIÓ ESPECIAL PREMI FAD

_FINALISTA III BIENAL DE ARQUITECTURA ESPAÑOLA

Banc NU

_1991 SELECCIÓN ADI-FAD

Plaça del General Moragas

_1987 FINALISTA PREMI FAD

El ESTUDIO DESARROLLA LOS TRABAJOS CON LA COLABORACIÓN DE LOS ARQUITECTOS:


Marta Bosch Casas

ETSAB 1985

Juan Sebastián Longhini

ETSAB 2009

Jorge Santos Eguren

ETSAB 2019

Joaquim Tarrasó Climent

ETSAB 2001
ESPINÀS I TARRASÓ neix el 1991 amb l'unió professional

d 'Olga Tarrasó Climent i Julià Espinàs Casas.


L’estudi ha desenvolupat en aquests vint-i-vuit anys, una gran diversitat de projectes en les disciplines de PAISATGE, DISSENY i ARQUITECTURA a partir de la experiència prèvia dels seus integrants.


En els darrers anys, en col.laboració o liderant equips pluridisciplinars, Espinàs i Tarrasó ha acumulat una amplia experiència internacional en projectes de transformació urbana de gran escala:


...Pla d’Ordenació de l’Antic Port de Tànger (Marroc),


...Pla d’Ordenació i Esquema Director dels Espais Públics de la ZAC dels Docks de Saint-Ouen (París),


...Proposta per a la transformació urbana del centre de la ciutat de Goteborg, dins del taller internacional restringit Rivercity Gotheborg,


...Masterplan per al Reyers Media Park a Brusel·les...


Aquest 2019, estem treballant en dos projectes de gran importància per a la ciutat de Barcelona: la remodelació de les Rambles, eix històric de la ciutat i suport d’activitats a totes les escales, i la urbanització dels espais exteriors de l’Estadi del FCB, de propietat privada i ús públic.


En col·laboració amb les arquitectes Blanca Peñin i Elisabet Quintana, estem redactant  el projecte per els entorns del Mercat Central de València.


...recentment , en col·laboració amb l'Agènce Makan Rafadjou hem rebut el segon premi en el concurs restringit per a la regeneració del corredor urbà sobre la cobertura del Tabriz Railway a Teheran.


Olga Tarrasó Climent, arquitecte de l'ETSA de Barcelona. UPC 1982 i Màster en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC, 1985. Professor de diverses universitats d'Enginyeria Agrícola, Disseny, Arquitectura i Arquitectura Paisatgística a Espanya ia l'estranger. Membre en diversos jurats, com el premi Ciudat de Barcelona, ​​2015 i 16, premi FAD, etc.


Des de la seva fundació el 1981 i fins al 2000, ha estat membre de l'Oficina de Disseny Urbà a l'Ajuntament de Barcelona, ​​on va desenvolupar entre altres projectes, el Passeig marítim davant del mar de la Barceloneta (guanyador del Premi FAD el 1996 i altres) i el cobriment de la Ronda del Mig a Barcelona (guanyador del Premi Dècada 2006 i altres). Durant aquest període ha dissenyat també mobiliari urbà per a Barcelona com el banc NU el 1991.


Integrant entre 1982 i 2001 de l'Oficina de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Barcelona, ​​ha desenvolupat projectes de transformació urbana com l'entorn del Port de Barcelona, ​​el Passeig Marítim de Ciutat Vella i l'eix cívic sobre la cobertura de la Ronda del Mig.

Julià Espinàs Casasdissenyador d’Interiors per l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona i Dissenyador Gràfic per l’Escola Eina, ha desenvolupat la seva professió dins del camp del disseny, l’arquitectura i el paisatge.


Des del 1980 fins 1989 formà equip professional amb els arquitectes Carles Crespo, Anna Albín i Albert Hernando desenvolupant projectes d’espai públic i edificació.


Al 1986 s’encarrega del disseny de la revista d’arquitectura A30 i de diverses publicacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, dissenyant també la gràfica i el muntatge d’exposicions per al mateix Col·legi.


Ja amb Olga Tarrasó, dissenya i desenvolupa els muntatges de les primeres exposicions celebrades al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Coordinador d’imatge i senyalització del CCCB (1993-96)


Responsable de la comunicació gràfica i del disseny de les instal·lacions efímeres del Congrés de la Unió Internacional d’Arquitectes, UIABarcelona’96.

SINCE ITS FOUNDATION THE ARCHITECTS HAVE COLLABORATED WITH THE STUDIO ARE:


BET ALABERN / ITZIAR CARRERA /MASSIMO CIONINI/XAVIER CODINACH/ ALBERT DIAZ / IÑIGO ESPARZA/JOSEP FERNÀNDEZ/NORBERT FREITAG/EVA GARCIA/NÚRIA GARCIA/MARTIN ISLER/MANUEL JULIÀ/ANNA MALAGUTI/JULIANA MARIDANI/IVAN MARTÍNEZ / KEVIN MATAR /LLORENÇ MESTRE/ AINA MONSERRAT /JARRAD MORGAN/ OSCAR MORTE / JOAQUIM MÙLA / PABLO MUÑOZ/ JORDI PALÀ/CLAIRE PALLUEL/MARIA PAUNER/TÀNIT PONS/EVA PRATS/CRISTINA PUGA/ IGNASIQUEROL / TONI RIBA/ CLARA SACKMAN /CRISTINA SÁNCHEZ/ARNAU SATRE/ SERGIO VENDRELL / ANA VIDAL/ JOAN VIÑAS / ANA ZUBELZU.