espinasitarraso_PALAIS_PARIS_01
espinasitarraso_PALAIS_PARIS_02
espinasitarraso_PALAIS_PARIS_03
espinasitarraso_PALAIS_PARIS_04
espinasitarraso_PALAIS_PARIS_05
espinasitarraso_PALAIS_PARIS_06

PLAÇA DEL PALAU DE LA JUSTÍCIA


París, FR

2013 / 10.5 ha


Client:
París Batignolles AménagementCA


Espinàs i Tarrasó SCP
Anyoji-Beltrando Arquitectes

H. Saudecerre
Icon

Otci Enginyeria


1er i 2on premiConcurs restringit per a la remodelació i reorganització de l’entorn de la porta de Clichy i la plaça d’accés al nou Palau de Justícia de R. Piano, dins la zona de reconversió urbana de París-Batignolles. Dos espais públics amb una forta relació entre ells, on les dificultats degudes a la mobilitat

i al paper representatiu del lloc exigien una resposta unitària. 


ESConcurso restringido para la remodelación y reorganización del entorno de la puerta de Clichy y la plaza de acceso al nuevo Palacio de Justicia de R. Piano dentro de la zona de reconversión urbana de Paris-Batignolles. Dos espacios públicos con una fuerte relación entre sí, donde las dificultades debidas a la movilidad y al papel que debe representar la plaza exigían una respuesta unitaria.


ENTwo public spaces with a very strong relationship. mobility restrictions together with the emblematic role of the square demanded a united response.


FRDeux espaces publics avec un fort rapport entre eux, ou les contraintes dus a la mobilite et au role representatif du parvis demandaient une reponse unitaire.