INFO_CA

ESPINÀS I TARRASÓ


EIT es constitueix com a estudi de disseny, arquitectura i paisatge en 1991 amb la col·laboració d'Olga Tarrasó Climent, arquitecta, i Julià Espinàs Casas, dissenyador.


Durant la seva experiència professional s'han desenvolupat projectes que van des del disseny d'espais efímers (exposicions al CCCB, gràfica i muntatge de Barcelona UIA96) a plans directors per al desenvolupament de zones urbanes (Zac de Saint-Ouen, París) passant pel disseny de mobiliari urbà i una àmplia experiència en la transformació urbana aconseguint el detall de projectes d'execució (Port de Barcelona, ​​Front Marítim de Badalona).


En els últims vint anys EIT ha desenvolupat projectes de gran format a nivell constructiu, així com plans directors de criteris d'urbanització en els quals s'han definit també els criteris bàsics de circulació i les estratègies d'estacionaments. S'ha format part d'equips pluridisciplinaris en el desenvolupament de plans d'ordenació territorial i la seva posterior concreció en projectes de construcció.

 

La principal prioritat en el desenvolupament dels projectes és l'adaptació de la proposta d'arquitectura i paisatge al context en què se situa, gràcies a l'estudi i respecte dels elements preexistents, arribant fins i tot al disseny del mobiliari urbà, senyalització i il·luminació, entre d'altres.

OLGA TARRASÓ CLIMENTJULIÀ ESPINÀS CASAS

Arquitecte de l'ETSA de Barcelona. UPC 1982 i Màster en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya UPC, 1985. Professor de diverses universitats d'Enginyeria Agrícola, Disseny, Arquitectura i Arquitectura Paisatgística a Espanya ia l'estranger. Membre en diversos jurats, com el premi Ciudat de Barcelona, ​​2015 i 16, premi FAD, etc.


Des de la seva fundació el 1981 i fins al 2000, ha estat membre de l'Oficina de Disseny Urbà a l'Ajuntament de Barcelona, ​​on va desenvolupar entre altres projectes, el Passeig marítim davant del mar de la Barceloneta (guanyador del Premi FAD el 1996 i altres) i el cobriment de la Ronda del Mig a Barcelona (guanyador del Premi Dècada 2006 i altres). Durant aquest període ha dissenyat també mobiliari urbà per a Barcelona com el banc NU el 1991.


Integrant entre 1982 i 2001 de l'Oficina de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Barcelona, ​​ha desenvolupat projectes de transformació urbana com l'entorn del Port de Barcelona, ​​el Passeig Marítim de Ciutat Vella i l'eix cívic sobre la cobertura de la Ronda del Mig.

ARQUITECTES COL·LABORADORS


Marta Bosch


Sergio Vendrell Felici


Joaquím Mulà


Juliana Maridani


Pablo Muñoz Montaner


Aina De Monserrat

Arquitecte, ETSAB 1985


Arquitecte, UPV 2015


Arquitecte, ETSAB 2010


Arquitecte, MACKENZIE 2012 / UPC 2017


Arquitecte, PUC / POLIMI 2017


Arquitecte, ETSAB 2017

Dissenyador interior per l'Escola Massana d'Arts i Artesanies de Barcelona (1975) i dissenyador gràfic per L'Escola EINA (1982). Des del començament del seu exercici professional, ha desenvolupat la seva carrera en el camp del mobiliari, il·luminació i disseny d'interiors, arquitectura i disseny urbà i del paisatge.


Des de 1980 a 1989 va treballar amb C. Crespo, A. Albin i A. Hernando, Arquitectes. Ha estat coordinador d'imatge i senyalització al CCCB (1993-96).


 

Juntament amb Olga Tarrasó han estat responsables del disseny gràfic, la comunicació i les instal·lacions efímeres de la UIA Barcelona '96 (Congrés Internacional d'Arquitectura).